Grillet andebryst med hindbærvinaigrette

Ingredienser:
2 stk. andebryst
12 stk. grillspyd
Salt og peber

Vinaigrette:
25 stk. hindbær
1 spsk. eddike
2 spsk. olie
1 spsk. estragon
1 spsk. Skalotteløg, hakket
Salt og peber
½ fed hvidløg, knust

1 stk. fennikel
240 g fuldkornsspagetti
2 spsk. olie.
2 spsk. frisk oregano
3 spsk. purløg
Pecorino/parmesan 30 høvlede spåner

Tilberedning:
Skyl andebrysterne og rens dem for evt. fjerdele og læg grillspydene i vand, dette modvirket at spydene brænder og forkuller under grillning. Skær hvert bryst på langs i 6 skiver. Træk hver skive på et grillspyd og krydr med salt og peber. Grill hver stick 3-4 min på hver side.

Bland ingredienserne til vinaigretten og mos hindbærrene let.

Kog spagetti efter anvisning på emballagen og sigt vandet fra. Rens fennikel og skær i mundrette skiver. Grill fennikel 3 min på hver side.  Og vend med de øvrige ingredienser

Anret spagetti og grønt i skåle med 2-3 sticks, lidt hindbær vinaigrette og høvlede pecorinospåner.