Rosmarin grillet andelår med jordbærsalat

Ingredienser:
4 stk. andelår
24 kviste frisk rosmarin, skyllet og lagt i vand.
Stegesnor
Salt og peber


Jordbærsalat:
200 g jordbær
250 g asparges
½ bdt. blegselleri
1 spsk. rosmarin
1 knsp. hvidløg, revet
½ tsk. citronskal, revet
8 store kviste persille
1 spsk. mandelolie

Tilberedning:
Skyl andelårene og rens dem for evt. fjerdele. Strø med salt og peber og steg i kuglegrill/ovn ved 200? C i 25 min. gerne i ildfast fad. Tag andelårene ud fra grillen/ovnen og lad dem køle let af. Læg 6 kviste frisk rosmarin om hvert andelår og bind sammen med stegesnor. Steg yderligere 10-15 min i kuglegrill/ovn. Klip andelårene op og fjern rosmarin.

Knæk asparges ved roden og skyl dem i koldt vand. Rens blegselleri og skyl ligeledes i koldt vand. Grill asparges og blegselleri direkte på grillristen i ca. 4 min. Skær herefter i mundrette stykker og halver de pyntede jordbær. Pluk bladene fra bredbladet persille og vend med de øvrige ingredienser.

Server de rosmarin grillede andelår med asparges, jordbærsalat og brød.